akční nabídky na váš email

bezpečné diskrétní nákupy na sexshop


Recenze
Recenze od našich zákazníků sexshopu

Zde najdete recenze na náš sexshop od některých z mnoha našich zákazníků, kteří nám poslali hodnocení a recenzi. Již od roku 2010 se snažíme zkvalitňovat naše služby, byli by jsme moc rádi, kdyby i vaše hlasy pomohli náš obchod nejenom zviditelnit, ale hlavně přesvědčit nové zákazníky o kvalitě našich služeb. 

Sexshop Erotic recenze doprava zdarma od 1500 Kč

Přidáno: 18.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Nemusí se člověk bát platit předem
Rychlá komunikace obchodu
Zboží dorazilo v pořádku

Proti:

Asi žádná

 

Přidáno: 13.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost dodani,diskretnost.

 

Přidáno: 10.01.2018

Josef

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše dorazilo o.k, Zabaleno jak má, nakupuji již po několikáte jsem spokojeny

Pro:

Vše vpořádku
Příznivé ceny
Personál mi dobře poradil

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení.
A jsme moc rádi, že jste byl s naším obchodem spokojen.
Budeme se těšit na Váš případný další diskrétní nákup.

S přáním hezkého dne

Tým Sexshop-Erotic.cz
info@sexshop-erotic.cz
774 305 098 od 9,00 do 17,00 všední den
 

Přidáno: 10.01.2018

Josef

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Hlani je neoznaceny balik, takze jsem nemusel byt nervozni. Nemohu si stezovat

Pro:

Diskretni baleni
Rychle dodani
Dobry popis na webu
Male darky

 

Přidáno: 09.01.2018

mylan

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod bez jakékoliv informace zrušil objednávku a neinformoval mě o tom. Do Ostravy jsem přišel vyzvednout objednávku osobně, kde mi bylo sděleno, že zboží již prodali někomu jinému a další nemají na skladě. Otřesný přístup k zákazníkovi.

Proti:

Otřesný přístup k zákazníkovi
Dokud si objednávku stihnete vyzvednout, stihnou ji prodat jinému zákazníkovi

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, pane Němčíku zadal jste nám údaje na Slovensko a hlavně mobilní číslo Slovenské, ty vaše tanga sob nebyli skladem již v době objednávání, měl by jste se nejprve naučit číst, než nás tady pomlouvat, když je dostupnost týden, tak asi na druhý den nebudou na výdejním místě a na Slovenské mobilní číslo vám volat nebudeme. Dostal jste email :
Po předchozí telefonické dohodě je možné zboží na adrese vyzvednout: ul. Sokolská třída 2539/63, 70200, Ostrava-Mor.Ostrava, (výdejní místo) tel: +420774305098 nebo na výdejním místě v centru Ostravy: Optika u Stodolní Nádražní 343/31, 702 00, Ostrava

Jste tady v České republice, a my máme zakázáno volat do zahraničí, ale i přesto děkujeme za váš názor. Pokud odesíláme na Slovensko tak Vám volají Slovenští dopravci.
 

Přidáno: 04.01.2018

Adam

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Diskretni, spolehlive dodani, jsem nad miru spokojen

Pro:

Profesionalni pristup, mili, rychle dodani

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, vážíme si vašeho doporučení, snažíme se dělat vše tak, aby byl zákazník spokojený a co je v našich silách, děkujeme, to máme radost :)
Tým www.Sexshop-Erotic.cz
 

Přidáno: 01.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

nedodržení doručeného zboží

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme Vám za názor. S pánem jsme situaci objasnili, spletl se v zadávání dopravy místo balík na poštu zadal uloženka. Jinak přejeme Všem vše nejlepší do nového roku. Kolektiv zásilkové služky RomanZA www.Sexshop-Erotic.cz
 

Přidáno: 30.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jsem spokojen.

 

 

Přidáno: 27.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

objednal jsem, zaplatil, zboží došlo obratem, vše OK, tak to má být

 

 

Přidáno: 25.12.2017

marek

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Dobrej e shop, budu se zde vracet !

Pro:

Rychle dodání a dobrá cena .

 
NWQ3Z