Potvrďte, že vám bylo 18 let

a vyjádřete se k nastavení cookies. Chystáte se vstoupit na stránky www.Sexshop-Erotic.cz s erotickou a sexuální tematikou.. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.

Kliknutím na tlačítko “OK” potvrzuji, že mi již bylo více než 18 let!

a souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko “OK” souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

tel: +420 774 305 098 Po-Pá 9:00 - 16:30


Recenze

Recenze od našich zákazníků sexshopu

Zde najdete recenze na náš sexshop od některých z mnoha našich zákazníků, kteří nám poslali hodnocení a recenzi. Již od roku 2010 se snažíme zkvalitňovat naše služby, byli bychom moc rádi, kdyby i vaše hlasy pomohli náš obchod nejenom zviditelnit, ale hlavně přesvědčit nové zákazníky o kvalitě našich služeb. Zde si můžete prohlédnout recenze hodnocení obchodu na Seznam.cz v sekci Zboží.cz a na stránce níže recenze od Heureky

Sexshop Erotic recenze doprava zdarma od 999 Kč

Přidáno: 24.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychle , v pořádku

 

Přidáno: 18.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost, spolehlivost, diskrétnost

 

Přidáno: 14.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod super, rychle dodání,nemohu si stěžovat. Zboží na mě ale vůbec nefunguje, takže je mi k ničemu.

 

 

Přidáno: 11.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Vždy, vše nejlepší kvalitě.

 

Přidáno: 11.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Top

 

 

Přidáno: 11.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

S obchodem jsem s pojena s výrobkem, který nejde nabít již spojena nejsem.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, nerozumíme tomu proč nás nekontaktujete a nezahájíte reklamační řízení. nefunkční zboží nás velice mrzí. Zboží můžete prosím odeslat k posouzení reklamace, zpět na naši adresu spolu s fakturou a průvodním dopisem (reklamační formulář viz příloha), ve kterém uvedete, o jakou vadu se jedná.

na reklamační adresu:

RomanZaNET s.r.o.
Sokolská třída 2539/63
70200, Moravská Ostrava


O převzetí balíčku Vás bude reklamační oddělení informovat. V příloze posíláme reklamační formulář nebo si ho můžete stáhnout na našich stránkách, nebo nám napište do balíku závadu. Zboží, jakmile dostaneme snažíme se řešit reklamaci co nejrychleji, nejpozději do 30 dnů. Pokud máte nějaký dotaz dejte mi vědět na email nebo telefonicky. Podmínky pro zahájení reklamačního řízení najdete v obchodních podmínkách http://www.sexshop-erotic.cz/Zruseni-objednavky-a3_3.htm. Je tedy třeba do zásilky přiložit sdělení, v čem konkrétně spatřujete vadu výrobku.
Nejsme jasnovidci, že právě vy máte problém s výrobkem.
Kontaktujte nás situaci vyřešíme, zákaznický servis
 

Přidáno: 10.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

dodání obratem - vzhledem k objednávce na Silvestra večer dorazilo hned po Novém roce. Zabaleno diskrétně, jak bylo uvedeno

 

 

Přidáno: 08.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost, spolehlivost a kvalita zboží

 

Přidáno: 07.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlé e diskrétní

 

 

Přidáno: 30.12.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Diskrétní dodání v termínu

 

 

OGUxN