Vyberte si kategorii

sexshop nákupy doprava zdarma

platby na sexshop

Akční produkty:

naše cena 299 Kč (12 €)
Skladem
naše cena 599 Kč (24 €)
Skladem
naše cena 149 Kč (6 €)
Skladem

Nejprodávanější

naše cena 698 Kč (28 €)
Skladem
naše cena 429 Kč (17 €)
Skladem
naše cena 399 Kč (16 €)
Skladem
naše cena 799 Kč (32 €)
Skladem
naše cena 999 Kč (40 €)
Skladem

Recenze
Recenze od našich zákazníků sexshopu

Zde najdete recenze na náš sexshop od některých z mnoha našich zákazníků, kteří nám poslali hodnocení a recenzi. Již od roku 2010 se snažíme zkvalitňovat naše služby, byli by jsme moc rádi, kdyby i vaše hlasy pomohli náš obchod nejenom zviditelnit, ale hlavně přesvědčit nové zákazníky o kvalitě našich služeb. 

Sexshop Erotic recenze doprava zdarma od 1500 Kč

Přidáno: 21.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlost vyřízení objednávek, drobný dárek navíc . Případný problém s nákupem bleskurychle řešen a vyřešen, diskrétní balení a zaslání. Kvalitní spolupráce. Radost nakupovat v tomto obchodě

 

 

Přidáno: 12.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

bohužel i když zboží došlo okamžitě až mě překvapilo že tak rychle tak bylo nekvalitní a po prvním použití se rotpadlo:-/

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den pane Lukáši je nám líto, že nedoporučujete náš obchod a to z důvodu pořízení nafukovacího panáka, nechápeme slovo nekvalitní. Vůbec nevíme co jste s tím panákem dělal? Máte na stránkách i na krabici napsáno upozornění Nezatěžujte panáka celou váhou těla, aby nedošlo k jejímu roztržení, hrajte si s ním pouze v poloze „na boku“ nebo „shora“. Jestliže jste na panáka naskočil plnou vahou, tak nevydrží takový tlak. Panáci do 1000 Kč a hlavně z PVC jsou spíše jako recesistický dárek, pokud by jste chtěl po panákovy skákat, tak by jste si musel pořídit silikonového a ten stojí hodně přes 10.000 Kč

S pozdravem kolektiv Sexshop-Erotic.cz
Vaše telefonické dotazy ohledně objednávek Vám rádi zodpovíme na tel. 774 305 098 nebo napište na e-mail (viz kontakt). Pracovní doba na výše uvedené lince je po-pá 9.00 - 17.00.
 

Přidáno: 11.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

spolehlivý,rychlý,diskrétní

 

 

Přidáno: 30.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost a diskrétnost

 

Přidáno: 30.08.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Prilis uzke

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, je nám líto, že nedoporučujete náš obchod a to z důvodu pořízení úzké Vibrační vagíny MISS LOLITA, na stránkách píšeme https://www.sexshop-erotic.cz/Vagina-MISS-LOLITA-d59781.htm panenská blána je neporušená, budete mít tu čest ji penetrovat vaším penisem nebo prstem. Pokaždé jako poprvé! To znamená, že je úzká. Další je tam napsáno: velmi úzká, nevhodná pro větší penisy. Vůbec tedy nechápeme, proč nás nedoporučujete, když jste si popis před pořízením určitě přečetl! Jinak mockrát děkujeme za vaši objednávku a vaši zpětnou vazbu.
S pozdravem kolektiv Sexshop-Erotic.cz
Vaše telefonické dotazy ohledně objednávek Vám rádi zodpovíme na tel. 774 305 098 nebo napište na e-mail (viz kontakt). Pracovní doba na výše uvedené lince je po-pá 9.00 - 17.00.
 

Přidáno: 29.08.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé vyřízení, diskrétnost a zboží funguje na 1

 

Přidáno: 27.08.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Zboží dodáno do druhého dne

 

Přidáno: 23.08.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

velmi rychlé dodání

 

 

Přidáno: 21.08.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Přišlo zboží jiné barvy

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Pokud vidíte v popisu výrobku

Skladem:
Fialový SKLADEM NE
Oranžový SKLADEM ANO
Napište barvu výrobku v nákupním košíku do sekce "poznámka", vybraný produkt vám pošleme . a nenapíšete nám, že si přejete fialovou, tak se posílá barva, která je skladem. Pokud nenapíšete barvu automaticky posíláme zboží které je skladem. Bohužel, tento pán to asi nepochopil..
V případě že jsme chybu udělali my, budeme rádi když nás zkontaktujete a zajisté zajistíme nápravu, Děkujeme.

S přátelským pozdravem,
Zákaznický servis RomanZA https://www.sexshop-erotic.cz/

Vaše telefonické dotazy ohledně objednávek Vám rádi zodpovíme na tel. 774 305 098 nebo napište na e-mail (viz kontakt). Pracovní doba na výše uvedené lince je po-pá 9.00 - 17.00.
 

Přidáno: 18.08.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Jednání se zákazníkem a seznámení se zbožím, prodejce dobře poradí.
Bezvadný přehled nabídky a popis zboží.
Rychlé doručení

 
OTIzNjl