Vyberte si kategorii

Tento týden v akci

naše cena 699 Kč
Skladem
naše cena 599 Kč
Skladem
naše cena 3 999 Kč
Skladem
naše cena 569 Kč
Skladem

Nejprodávanější

naše cena 1 439 Kč
Skladem
naše cena 798 Kč
Skladem
naše cena 429 Kč
Skladem
naše cena 3 234 Kč
Skladem

Recenze

Recenze od našich zákazníků sexshopu

Zde najdete recenze na náš sexshop od některých z mnoha našich zákazníků, kteří nám poslali hodnocení a recenzi. Již od roku 2010 se snažíme zkvalitňovat naše služby, byli by jsme moc rádi, kdyby i vaše hlasy pomohli náš obchod nejenom zviditelnit, ale hlavně přesvědčit nové zákazníky o kvalitě našich služeb.

Sexshop Erotic recenze doprava zdarma od 999 Kč

Přidáno: 31.01.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jsem spokojen

Pro:

Nevím

Proti:

Žádné

 

Přidáno: 30.01.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlý bezproblémový obchod, poměrně kvality, ceny a zboží na obrázku odpovídá

Pro:

Osobní přístup, diskrétnost

Proti:

žádné jsem nenašel

 

Přidáno: 30.01.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

V tomto eshopu jsem nakoupil na základě doporučení od známých. Partnerka je spokojená s výrobkem, splnil její očekávání. Dodací lhůta byla s maximální rychlostí. Diskrétnost. Na základě popisu u produktu jsem přesně věděl co objednávám. Kombinace ceny a kvality odpovídá. Děkuji a doporučuji dále.

Pro:

Rychlost dodání, skvělá komunikace pracovníků e-shopu, včetně autorizování objednávky

Proti:

bez komentáře - žádný problém

 

Přidáno: 30.01.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

100% spokojenost, budu si zde objednávat i příště

Pro:

Rychlost, super komunikace, dobrá cena, kvalita

Proti:

žádné jsem nenašla

 

Přidáno: 28.01.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

nevím

 

Přidáno: 24.01.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

bez komentáře

 

Přidáno: 16.01.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

To, co je na obrázku a v popiscích, nemusíte skutečně dostat.
Polovina věcí nepřišla v původním balení, ale zabalena do papíru.

Vyjádření našeho obchodu

Vaše recenze na náš obchod nás mrzí, posíláme zboží jenom v originálních obalech, kdy do krabice balíme zboží do bublinek a ještě do balícího papíru kvůli pohybu a následovnému zničení při přepravě. Tento desinfekční prostředek http://www.sexshop-erotic.cz/www-sexshop-erotic-cz/eshop/0/3/5/15409-DESINFEKCNI-PROSTREDEK-na-eroticke-pomucky-EROTIC , je balen od výrobce již bez
obalu, na tom obrázku je zátíší něco jako plakát a fotka je dodána přímo od výrobce. Snažíme se uspokojit každého našeho zákazníka aby byl 100% spokojený.
 

Přidáno: 07.01.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod proběhl v pořádku. Objednala jsem si menší velikost čistícího prostředku a dopravu poštou. Tuto velikost však neměli, tak mi volali, dali mi místo toho velikost větší a ten den mi přípravek doručili osobně domů. Spokojenost.

Pro:

Rychlost

 

Přidáno: 01.01.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Perfektní

Pro:

Rychlost dodání
Komunikace se zákazníkem

 

Přidáno: 29.12.2012

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Prozatím mám zboží ve fázi putuje poštou. :-) Komunikace a vstřícnost mě velmi překvapila a jsem moc spokojená jak se službami, tak s cenami. Snad zboží v pohodě dojde. Určitě doporučuji.

 

Vyjádření našeho obchodu

Vážený zákazníku, mockrát vám děkujeme za velmi pozitivní recenzi a hlavně trpělivost s dopravcem Česká pošta, která se jako každý rok opět neosvědčila při vánočním provozu. Snažíme se oto aby náš zákazník byl spokojený, ale bohužel s dopravcem, který jenom slibuje a je nespolehlivý a ještě ktomu státní nic nenaděláte, ceny jiných dopravců jsou dražší, ale od příštího roku před vánočním provozem oslovíme konkurenci České pošty. Při kontaktu s pracovníkem pošty nám bylo zděleno, že nejste jediný zákazník co čeká na balík, je dalších půl milionu ještě nedoručených! Chceme se tímto veřejně omluvit všem našim zakazníkům co mají podobný problém s doručením balíku před vánoci, za nespolehlivého dopravce.
 
OGJiM